Anne Engels interieurarchitect logo

Foto's Studio Leau

Over Anne

Anne studeerde in 2015 af als interieurarchitect Magna Cum Laude aan de Universiteit van Antwerpen. Na jaren van expertise binnen de high-end totaalprojecten startte ze eind 2021 haar eigen ontwerpstudio op. Ze richt zich met haar diensten zowel op particuliere woningen als B2B, en dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Waar verbeelding de werkelijkheid ontmoet.

“Als gepassioneerde interieurarchitecte met een liefde voor kunst en design hou ik me dagelijks bezig met wat ik het liefst doe, creëren. Ik bied de klant graag een nieuwe kijk op diens omgeving en ontwerp zo interieurs die de verbeelding overstijgen. Zowel projecten waarbij op zoek wordt gegaan naar luxe, verfijning en elegantie, als de leuke uitdaging van projecten ‘met een hoekje af’ vallen binnen mijn werkdomein.

Ik draag zorg voor mijn projecten van begin tot einde en lever dan ook graag totaalprojecten af waarbij de details het verschil maken. Een goede voorbereiding, heldere communicatie en constante uitdaging zijn hierbij onmisbaar. Het doel is steeds om karaktervolle en kwalitatieve resultaten neer te zetten.”